De nyeste Hollywood filmtrailere er her.

Kommende filmtrailere er undertiden så underholdende som funktion filmen selv. Jeg finde mig selv bruge en stor mængde tid ser bare trailere. Så jeg er tilfreds og ikke engang behøver at se en fuld Fremhævede film!

Da jeg elsker filmtrailere skabt jeg en ny movie trailer site. Nye filmtrailere er tilføjet på en regelmæssig basis, og den nuværende sampling omfatter WALLE, Hitman, Horton hører en hvem, I Am Legend, den søgende: The Dark Rising og mange flere.

Forfilm er en vigtig del af den filmiske oplevelse. Forskning viser, at forfilm er den mest sete video materiale på nettet. Undertiden er forfilm bedre end de faktiske film.

Forbrugere, der ser online filmtrailere er langt mere tilbøjelige til at henvende sig til internettet første oplysninger om nye film.

Forfilm kommer ud tidligere og tidligere disse dage.

“Walt Disney’s Bolt”, “Narnia 2”, “WALLE,” og “Rapunzel” er eksempler på denne dato i slutningen af marts 2008.

WALLE!

Undskyld men jeg kan ikke vente med at se filmen WALLE. Jeg håber, trailere, som jeg har set er så god som den fulde film!

Når du overvejer hvilke film at se (enten på teatret eller DVD butik) kan du se filmanmeldelser eller filmtrailere? Siger jeg se forfilm og selvom trailere kan undertiden være misvisende, vil du få netop af filmen hurtigt, og hvis det passer action, romantik eller drama du tror, du vil se så er du god til at gå!

Komme på, er online filmtrailere, hvad bredbånd var skabt til, right?

Det har været rigtig sjov byggeplads min film trailer. En af de største udfordringer er at finde en måde at vise film witout vild i navigation eller bombardere seere med annoncer at afbryde strømmen af webstedet. Jeg tror, jeg har fundet denne balance og populariteten af webstedet er stigende, hvilket må betyde noget er rigtigt… Jeg tror?

Min film trailere websted bruger en flash-afspiller for alle film, så du ikke behøver at tænke om hvilken spiller du nødt til at se film med. De fleste browsere har flash disse dage, så det hjælper med at holde medlemmerne ser previews de ønsker at se uden frustrerende dem med valg de ikke skal gøre når de forsøger at få deres daglige fix af de nyeste film kommer ud.

Der er intet jeg kan ikke lide mere end at blive bombarderet med annoncer, så vælge en film-afspiller, installere det og derefter… ummm hvad jeg lavede igen… oh ya jeg indskrivning mig email. Du se, hvad jeg mener?

På linket nedenfor kan du kan finde en komplet liste over titler som vi har høj kvalitet filmtrailere for dine billedoplevelser. De ser rigtig god i fuld skærm også, så du være dommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.