Hvorfor er renterne høje på et kviklån?

Når du tager et lån igennem banken, så vil din rente være relativt lav i forhold til hvis du tager et kviklån på nettet, dette er der mange der ikke forstår hvorfor netop kviklåns renter er så dyre, det vil jeg prøve at forklare her under om hvorfor renterne er højere, der er ekstra gebyrer på som kan løbe op i en del penge hver måned.

Bankens renter

Når du låner penge igennem banken, så er renterne på de lån ikke ret høje i forhold til dem du får via nettet, dette er fordi at hvis du misligholder dit lån i banken kan de selv trække pengene fra din konto, om det kræver at de trækker din konto i minus så skal de nok få pengene uanset hvad, dette kan en online lånevirksomhed ikke kunne gøre, derfor løber de en større risiko ved at låne penge ud til den almindelige borger, dette er en af grundene til at de har en del højere renter end din bank har.

Kviklåns renter

Når du låner penge igennem en online låneudbyder, så løber virksomheden en stor risiko ved at låne penge ud, fordi de kan ikke bare selv tage pengene fra din konto i banken, dog kan de sende dig videre til et inkassofirma som kan sende dig i RKI, hvor du vil blive sat på listen over dårlige betalere, hvis du ender i RKI vil du ikke have mulighed for at kunne oprette et mobil abonnement, foretage nye hurtig lån, du vil blive begrænset virkelig meget i din hverdag.

Hvorfor skal du vælge kviklån

Selvom kviklån har høje renter, er det stadig et af de lån som bliver foretaget flest af i Danmark, fordi kviklån er så lette og hurtige at tage i forhold til et lån i banken, hvis du gerne vil have et kviklån er det eneste du skal bruge, dit NemID, en computer eller mobil med adgang til internettet. Hvis du har disse ting i nærheden af dig, vil det ikke tage dig ret lang tid at indtaste dine oplysninger på en hjemmeside, som automatisk vil sende dig videre i deres system, hvor de vil scanne dine informationer igennem for at se om du overholder deres krav, hvis du gør dette vil du blive godkendt hurtigt og have pengene på din konto ofte inden for få timer.

Hvorfor skal du ikke vælge kviklån

Du skal ikke vælge kviklån hvis du ikke er ret god til at betale dine regninger, hvis du ikke har råd til at kunne betale dine afdrag hver måned før du tager et kviklån. Derfor skal du undgå kviklån hvis du hører ind under de overstående ting, da det ikke er nogen god ide at tage chancen og risikere at ende i RKI.