Kan hovedpine skyldes sidder ved en computer?

Har det nogensinde skete til dig, mens du er lykkeligt at skrive væk på din computer i timevis du faktisk skabe et problem i din hals, der kan føre til kronisk migræne eller spændingshovedpine? Hvis du lider af migræne eller spændingshovedpine kan det være noget du bør undersøge.

Når en person med migræne eller spændingshovedpine besøger en kiropraktor

for deres smerter hvad kiropraktor typisk gør nemlig at tålmodig? Den sædvanlige behandling for de fleste hovedpine patienter er at manipulere, eller justere, halsen. Kiropraktorer lære os, at de fleste hovedpine kommer fra nakke problemer, og at ved at justere eller manipulere halsen spændinger og migræne hovedpine kan være lettet eller helbredes.

Over viser 80% af hovedpine patienter, der modtager kiropraktisk behandling forbedring, der spænder fra lille forbedring op til fuldstændig fjernelse af deres hovedpine smerter. Hvis dette er tilfældet, så det synes logisk, at fleste af migræne

hovedpine eller spændingshovedpine stammer fra spinal (hals) problemer. Det synes også logisk, at hvis vi vidste hvad forårsager problemerne hals, og elimineret hvad forårsager dem, vi kunne også fjerne hovedpine, både migræne og spændinger.

Som en kiropraktor i 25 år har jeg behandlet mange patienter med migræne hovedpine og spændingshovedpine. Efter at have undersøgt tusindvis af patienter, opdagede jeg, at så mange som 95% der oplever hovedpine havde en ting til fælles, en omvendt livmoderhals (hals) kurve. Fra visningen side bør en normal hals har en lille kurve i den. Men i min erfaring som en kiropraktor jeg anslår, at ca. 95% af mine patienter med hovedpine havde enten en svækkelse af denne kurve, ingen kurve på alle, eller en kurve, der var helt vendt. Når disse “ dårlig hals krumninger ” blev behandlet med kiropraktik justeringer mest viste stor forbedring.

Kiropraktorer kender, hovedpine kan være forårsaget af “ dårlig hals kropsholdning, ” så det næste spørgsmål bliver “ kan sidde ved en computer forårsage dårlig hals kropsholdning? ” hvis svaret er ja, så er det ’ s indlysende, at sidde ved en computer kan og gør forårsage hovedpine.

Mennesker udvikler normalt dårlig hals krumninger på grund af dårlige arbejdsstillinger vaner. Noget en person gør at steder deres hoved i en position frem til deres krop vil mindske eller vende deres normale hals kurve. Og dårlig hals krumninger forårsage hovedpine. Kiropraktorer har undervist dette i årtier.

Typerne af aktiviteter, der kan føre til dårlig hals kropsholdning omfatter sidder ved en computer i længere perioder af tid, læsning med hovedet bøjes forover, sidder under slouching i en stol eller på en sofa, sove med hovedet eller nakken i ulige positioner , eller enhver anden aktivitet, der sætter lederen i stand frem til kroppen. Så for at besvare vores oprindelige spørgsmål, kan ja, hovedpine være forårsaget ved at sidde ved en computer. Sidder ved en computer kan forårsage en unormal hals krumning til at udvikle, som kan forårsage hovedpine.

God kropsholdning kan helt sikkert hindre udviklingen af dårlig hals kropsholdning, som synes at være den bedste løsning, men hvad kan der gøres, hvis forringelse eller tilbageførsel af hals kurve er allerede blevet udviklet? Kiropraktisk behandling er naturligvis en mulighed, der bør overvejes. Men der er mange andre alternative behandlinger for spændinger eller migræne hovedpine.

De fleste mennesker tage bare en smerte pille. Men er smerte piller den bedste fremgangsmåde? De er sikkert i nogle tilfælde, men der er mange andre hovedpine behandlingsmuligheder, at don ’ t kræver brug af potentielt skadelige stoffer. Al medicin har bivirkninger, hvoraf nogle kan ende med at blive værre end hovedpine, selv. Før behandling af dit helbredsproblemer med narkotika er det klogt at søge rådgivning hos en sundhedsperson.

Der er mange naturlige retsmidler for migræne hovedpine eller spænding hovedpine.Disse omfatter stress og spændinger reduktion, is terapi (bruges i bunden af kraniet), fjerne mad udløsere, får den korrekte mængde af resten, biofeedback, hovedpine puder eller puder, motion og mange andre. Nogle af disse kan hjælpe med at lindre hovedpine, både migræne og spændinger, og kunne undersøges yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.